Am nevoie de un server dedicat pentru site-ul meu

Ca proprietar al site-ului web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca web-site-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce tip de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare treatment este de obicei trecute cu vederea este actual ce fel de hosting vei avea nevoie pentru web page-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți determine dacă web page-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Internet hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire web disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web-site-uri care utilizează același components.

Aceasta înseamnă că internet site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza completeă a serverului. Treatment poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un internet site care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web page-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți web-site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de web hosting dedicat, atunci sperăm că web-site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat internet hosting, în basic, oferă website-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un site treatment nu practică măsuri de securitate solide, website-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Regulate asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un own de asistență reliable.

Caracteristicile suplimentare care vin echipate cu web hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a gazduire site crea un mediu perfect de găzduire pentru web-site-ul dvs. Net.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, immediate și personalizat pentru internet site-uri mai mari (sau site-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un strategy de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța web-site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să encounterți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on line, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de web site-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un site treatment este mai rapid, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să experienceți upgrade la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un strategy de găzduire comun ar putea potrivi web-site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al website-ului, toate susținute de uptime ninety nine,9% și o garanție de forty five de zile.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Am nevoie de un server dedicat pentru site-ul meu”

Leave a Reply

Gravatar